Informaţia şi rolul acesteia în dezvoltarea colecţiilor Bibliotecii Ştiinţiﬁce a USARB (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul se axează pe examinarea informaţiei, pe analiza surselor, a datelor și a argumentelor prezentate în procesul dezvoltării colecţiilor Bibliotecii Ştiinţifice a USARB. Sunt studiate şi instrumentele de cercetare, evaluare a colecției, utilizarea informațiilor concrete și schimbările tehnologice care contribuie la dezvoltarea colecțiilor.
Keywords: dezvoltarea colecţiilor; acces la informație; necesităţi informaţionale; politica de dezvoltare a colecţiilor