Schiţă documentară despre destinul deputatului Sfatului Ţării Chiril Sberea (1893–1973) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Autorul prezintă informații prețioase despre soarta neliniștită a lui Chiril Sberea deputatul Sfatul Țării, originar din satul Slobozia, județul Cahul, România. Activitatea sa este analizată în contextul evenimentelor care au avut loc în Basarabia în anii 1917-1918.
Keywords: istoria românilor; istoria Basarabiei