Simpozionul Regina Maria (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Autorul prezintă informații despre simpozionul Regina Maria desfășurat în perioada 19-20 iulie 2012, ediția a VIII-a, cu sprijinul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național în colaborare cu Muzeul Național Bran. Evenimentul a avut loc într-o sală rustică din cadrul Muzeului Vama Medievală Bran. Moderatorii au fost: prof. univ. dr. John Cotuș și prof. de istorie Marian Stefan. În cadrul simpozionului au fost prezentate 12 comunicări.
Keywords: istoria românilor