Expoziţie ﬁlatelică (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Autorul descrie expoziția filatelica „Tradiții filatelice în Făgăraș”, deschisă la Țara Muzeului Făgăraș, „Valer Literat” la 25 mai 2012. Expoziţia este rezultatul colaborării dintre: Ţara Muzeului Făgăraşului, Cercul Filatelic „Cetatea” Făgăraşului şi Asociaţia Culturală Pro Basarabia şi Bucovina, „Filiala Costache Negri” din Galaţi.
Keywords: expoziţie tematică; timbre