Informaţia europeană la Biblioteca universitară (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Centrul Uniunii Europene funcționează în cadrul Bibliotecii Științifice Universitare. Acesta își propune să asigure dezvoltarea profesională calitativă a viitorilor specialiști. A fost fondat la inițiativa Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova. Centrul își propune să ofere informații și literatură despre UE în diverse domenii de interes didactic și științific. Pentru selectarea literaturii de interes pentru activitatea științifică și didactică, utilizatorii au acces la biblioteca virtuală eubookshop.
Keywords: Centrul de Informare a Uniunii Europene; resurse electronice