Constantin Brâncuşi şi transformarea viselor prin sculptură (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Cea mai eficientă formă de diseminare a colecțiilor din bibliotecă este expoziția. Pentru a informa utilizatorii cu privire la diversele colecții deținute de bibliotecă, sunt organizate anual peste 70 de expoziții tematice. Acest articol vorbește despre una dintre aceste expoziții dedicată artistului român Constantin Brâncuși.
Keywords: Brâncuși Constantin (1876 – 1957); expoziţie tematică; colecţia BŞ a USARB