Cupluri celebre din lumea muzicii (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Expoziția „Cupluri celebre din lumea muzicii” a avut scopul de a prezenta parcursul cuplurilor muzicale Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru, Mihai Dolgan și Lidia Botezatu, și mulți alții care au adus națiunii lor faimă mondială. Este bine cunoscut faptul că generația noastră tinde să uite atât binele, cât și răul, o mare parte din istorie. Dar oamenii nu au uitat tot ceea ce aceste mari figuri au creat în cultura noastră națională..
Keywords: expoziţie tematică; moştenire culturală; interpreți basarabeni