Utilizarea revistelor de ştiinţă şi cultură ﬁlologică din colecţia sălii de lectură Ştiinţe Filologice (Confluenţe Bibliologice, 2012)
În  articol este prezentată succint colecția de publicații periodice ale Sălii de Științe Filologice și utilizarea acestora de către utilizatori. În urma cercetărilor efectuate pe baza acestei colecții au fost determinate atât titlurile de seriale cele mai solicitate, cât și cele mai puțin utilizate. Cercetarea ne permite să determinăm titlurile necesare pentru abonare.
Keywords: colecţia BŞ a USARB; periodice; sondaj