Utilizarea revistelor de ştiinţă şi cultură ﬁlologică din colecţia sălii de lectură Ştiinţe Filologice (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Articolul reflectă dezvoltarea, necesitatea și utilizarea colecțiilor de reviste științifice și a culturii filologice în Sala de Lectură de Științe Filologice. Sunt analizate câteva aspecte legate de importanța publicațiilor seriale tradiționale în procesul educațional și de cercetare pentru studenți și profesori, fiind analizate rezultatele sondajelor efectuate.
Keywords: reviste ştiinţifice; seriale; colecţia BŞ a USARB