Proiectul Anului: Prin blogurile Bibliotecii mai aproape de utilizator. Blogul Filialei BIN - Biblioteci de învăţămînt din Nord a ABRM (Confluenţe Bibliologice, 2012)
În cadrul Bibliotecii a fost inițiat proiectul „Prin bloguri de bibliotecă, mai aproape de utilizatori”, în scopul dezvoltării dialogului virtual bibliotecar-utilizator, bibliotecă-facultate. Au fost create 7 bloguri de către sălile de lectură/împrumuturi, în care sunt postate zilnic informații despre colecții, achiziții noi, expoziții, resurse electronice utile etc. De asemenea, a fost creat blogul Bibliotecilor Educaționale Nordice - Filiala Bălți, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova. Afișaj total al paginilor - 1383.
Keywords: blogul bibliotecii; proiect; utilizatorii bibliotecii