Bibliomesager, iunie - septembrie 2012 (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Articolul dat reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB în lunile iunie - septembrie a anului 2019.
Keywords: formare profesională continuă