Bibliomesager, octombrie - decembrie 2012 (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Rubrica dată reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB în lunile octombrie-decembrie a anului 2012.
Keywords: formare profesională continuă