Indicatorii statistici ai bibliotecilor şcolare din Republica Moldova în anul 2012 (Confluenţe Bibliologice, 2026)
În acest articol sunt analizate rapoarte statistice cumulative privind activitatea bibliotecilor școlare în anul 2012. Sunt prezentate regiunile: regiunea Nord - Centrul de Biblioteconomie din cadrul Bibliotecii Științifice Alecu Russo a Universității de Stat din Bălți; regiunile Centru și Sud - Centrul de Biblioteconomie din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Indicatorii analizați sunt: ​​date generale, colecții, achiziții, utilizatori și beneficiari ai bibliotecii, servicii electronice, personalul bibliotecar. În acest an, Biblioteca Universitară din Bălți a realizat integrarea totală a indicatorilor statistici într-un singur tabel centralizator.
Keywords: Centru Biblioteconomic Departamental; indicatori statistici; rapoarte statistice