Importanţa colecţiei originale WILHELMI pentru cunoaşterea limbii germane (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Acest articol reflectă cercetare bibliometrică despre colecția Wilhelmi, fondată în 2004. Colecția cuprinde aproximativ 979 de titluri în 1726 de exemplare de documente care acoperă toate domeniile de știință.
Keywords: colecţii particulare; colecţia Wilhelmi; cercetare bibliometrică