Mediateca Bibliotecii universitare (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul reflectă locul și rolul Mediatecii în comunitatea universitară, orientarea acesteia pentru furnizarea de servicii moderne și accesibile utilizatorilor, precum și instruirea utilizatorilor. Rolul acestei structuri este evidențiat în formarea de colecții media netradiționale, asigurarea accesului la baze de date locale și externe, instruirea utilizatorilor pentru exploatarea resurselor multimedia.
Keywords: baze de date; servicii moderne de bibliotecă; activitate de informare şi cercetare