Bibliotecarul în Serviciul Comunicarea colecţiilor – cultura comunicării (Confluenţe Bibliologice, 2026)
În acest articol, autorul examinează cum să fii bibliotecar în cadrul Departamentului de Colecții de Comunicare, ce calități ar trebui să fie inerente acestuia, cum ar trebui să te comporți în comunicarea cu utilizatorii în timpul servirii, ce reguli de etichetă trebuie respectate. Obiectul cercetării a fost Sala de împrumut nr 2 Literatura metodică/didactică a Bibliotecii Științifice a Universității Alecu Russo.
Keywords: cultura comunicării; comunicarea interpersonală