Bibliomesager 2013, 1 (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul dat reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB în prima jumătate a anului 2013.
Keywords: activitate de informare şi cercetare; expoziţie aniversară