Depozit Legal Universitaria – fond intangibil al patrimoniului unversitar (Confluenţe Bibliologice, 2026)
În acest articol este argumentată o metodologie teoretică de organizare și dezvoltare a colecției Depozit Legal Universitaria de la Biblioteca Universitară. Tema colecției reflectă toate sferele și aspectele legate de procesul de cercetare științifică și studii postuniversitare. Colecția reunește publicații ale profesorilor, bibliotecarilor și studenților, reflectând potențialul academic al universității.
Keywords: Depozit Legal Universitaria; colecţia BŞ USARB