Sesiunea anuală de comunicări știinţiﬁce Muzeul Ţării Făgărașului „Valer Literat” (Confluenţe Bibliologice, 2013)
În perioada 5-6 septembrie 2013, la Făgăraș a avut loc prima sesiune de comunicări științifice, care se referă la valorificarea patrimoniului cultural specific țării, făgărășean. Sesiunea s-a desfășurat în Turnul Medieval Thomory din cadrul Muzeului de Istorie.
Keywords: diseminarea informațiilor