Elena Scurtu: la un popas aniversar – 80 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2024)
Articolul evidențiază activitatea profesională a bibliografului Elena Scurtu (n. Grama), o personalitate distinsă care și-a dedicat cei mai semnificativi ani din viață slujirii cărții și bibliotecii cu credință și pasiune. Ea a lucrat în domeniu timp de peste jumătate de secol. Bogata sa experiență profesională în domeniul bibliologiei o plasează printre distinșii bibliotecari care au contribuit semnificativ la istoria Bibliotecii Științifice USARB.
Keywords: omagiu