Mihai Volontir, renumitul actor de teatru şi cinema – 90 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2024)
Articolul prezintă secvențe din viața și activitatea renumitului actor de teatru și film, regizor Mihai Volontir, care a fost desemnat Cel mai bun actor al secolului XX, din cinematografia moldovenească.
Keywords: expoziţie aniversară; Volontir Mihai (1934-2015); colecţia BŞ USARB