Academicianul Vasile Pavelcu: viaţa şi opera (în colecţiile Bibliotecii Ştiinţifice a USARB) (Confluenţe Bibliologice, 2024)
Între valoroşii creatori de cultură românească din perioada interbelică, un loc de frunte îl ocupă savantul Vasile Pavelcu. În articol este descrisă expoziţia dedicată acestei personalităţi notorii, organizată în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB.
Keywords: Vasile Pavelcu (1900-1991); psihologi români; colecţia BŞ USARB