Cetatea de scaun Suceava (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul prezintă istoria Cetăţii de Scaun din Suceava, care a rămas o mărturie vie a unui trecut glorios și zbuciumat al Principatului Moldovei. Sunt menţionaţi domnitorii (Petru I Mușat, Ştefan cel Mare, Bogdan al III-lea și Ștefăniță Vodă, Alexandru Lăpușneanu, Vasile Lupu) care au şi contribuit la edificarea acestui monument istoric.
Keywords: domnitori; istoria românilor