Rugăciunea în viața creștinului (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articolul dat se relatează despre importanţa şi rostul rugăciunii în viaţa omului.  Este precizată semnificaţia cuvântului rugăciunr, enumerate tipurile de rugăcuni şi prevederile așa-zisului Abecedar al vieții duhovnicești care trebuie să fie respectate de fiecare creștin.
Keywords: rugăciune; ortodoxie