Foaia „Cuvântul Adevărului” - publicație a Episcopiei Cetății Albe-Ismail (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul prezintă informaţie despre activitatea episcopilor Eparhiei Cetăţii Albe-Ismail. Policarp Maruşca şi Antim Nica orientată spre luminarea poporului prin editarea publicaţiilor ,,Cuvântul adevărului” şi Buletinul Cetății Albe-Ismail, publicaţii care au cultivat dragoste pentru patrie şi neam.
Keywords: publicaţii periodice; publicaţii creştine