Un start reuşit al proiectului Information Services for Improvement Study Quality, MISISQ (Confluenţe Bibliologice, 2025)
În perioada 10-15 martie 2014, la Biblioteca Universității de Științe Medicale din Kaunas, Lituania, a fost lansat proiectul Tempus Information Services for Quality Improvement Study, MISISQ. Coordonatorul european este Kretaviciene Meile. Șapte biblioteci universitare din Republica Moldova participă la acest proiect. Partenerii europeni ai universităților din Republica Moldova sunt: ​​Biblioteca Științifică a Universității Tehnice din Riga, Letonia, Biblioteca Universitară din Debrețin, Ungaria, Biblioteca Universității de Medicină din Cluj, România, Consiliul Național al Organizațiilor Studențești și Ministerul Educației din Republica Moldova. Proiectul va fi implementat pe parcursul a trei ani și va contribui la diversificarea și modernizarea serviciilor informaționale pentru calitatea învățământului superior.
Keywords: proiect MISISQ; proiecte internaţionale