Comunicat privind conferința ştiinţiﬁcă internațională RELEVANŢA ŞI CALITATEA FORMĂRII UNIVERSITARE: COMPETENŢE PENTRU PREZENT ŞI VIITOR consacrată celor 70 de ani de la fondarea universităţii bălţene, secţiunea: PALETELE TEMPORALE ALE BIBLIOTECII UNIVERS (Confluenţe Bibliologice, 2015)
Pe 23 octombrie 2015, în sala de Conferinţe a Bibliotecii şi-a desfăşurat lucrările  Conferinţa științiﬁcă Paletele temporale  ale Bibliotecii universitare, la care au participat: oﬁcialităţi naţionale şi universi-tare, colegi din biblioteci universitare şi  publice ale Chişinăului, specialişti-coordonatori de la Direcţiile raionale învăţămînt, tineret şi sport (raioanele Glodeni, Ocniţa, Rezina, Sîngerei, Teleneşti şi mun. Bălţi), bibliotecari ai Bibliotecii omagiate.
Keywords: conferinţe ştiinţifico-practice