Vocaţia de bibliotecar (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Este un articol despre bibliotecă și carte, despre trecut, prezent și perspective ale profesiei de bibliotecar, despre atractivitatea acestei meserii.
Keywords: istoria profesiei de bibliotecar