Secțiunea de Biblioteconomie și Ştiinţele Informării în cadrul Simpozionului Ştiinţiﬁco-Practic Internaţional COMPETITIVITATEA REGIONALĂ BAZATĂ PE CERCETARE, INOVARE ŞI TRANSFER TEHNOLOGIC, Colloquia Professorum Tradiţie și Inovare în Cercetarea Ştiinţiﬁc (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Comunicat de presă la secțiunea: Biblioteconomie și Științe ale Informației în cadrul Simpozionului Internațional Științific și Practic COMPETITIVITATE REGIONALĂ BAZATĂ PE CERCETARE, INOVAȚIE ȘI TRANSFER DE TEHNOLOGIE, Colloquia Professorum „Tradiție și inovație în cercetarea științifică”, ediția a VI-a, dedicată Anului Profesorului Nicolae Filip .
Keywords: biblioteconomie; Colloquia Professorum; Nicolae Filip (1926-2009)