Festivalul Cărții „Axis Libri” (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Autorul relatează despre evenimentul cultural intitulat Festivalul Cărţii „Axis Libri”, organizat de Biblioteca – V. A. Urechia din Galați. Scopul principal al acestui eveniment a oferit gălățenilor posibilitatea să vizualizeze și să răsfoiască la alegere 10.000 de titluri de cărți editate la peste 250 edituri. Evenimentul a fost însoțit de lansări de carte, conferințe, dezbateri, toate făcute cu un singur scop – punerea în valoare a patrimoniului cultural reprezentat de cartea tipărită.
Keywords: festivalul cărții