Bălți – importrant centru urban din Nordul Moldovei (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Este titlul noii lucrări bibliografice apărute în colecţia Bibliografii etnografice, care propune cititorilor peste 3500 de înregistrări bibliografice despre evenimentele istorice desfăşurate pe teritoriul municipiului Bălţi, realizările în toate domeniile de activitate umană, începând cu anii 90 ai sec. 20 până în 2015, perioadă marcată de importante transformări sociale, economice, politice.
Keywords: bibliografii etnografice; municipiul Bălţi