Perspective de utilizare a platformei educaționale virtuale Moodle în procesul de studiere a cursului Ciltura informaţiei (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În lucrare sunt tratate problemele aplicării unor resurse electronice pe platforma MOODLE pentru studierea la distanță a cursului Bazele Culturii Informației. Este reprezentată structura cursului, oportunitățile platformei MOODLE pentru învățare.
Keywords: MOODLE; дистанционное обучение; информационная грамотность