Bibliomesager 2017, 1 (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Rubrical dată reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB în prima jumătate a anului 2017.
Keywords: proiecte internaţionale; evenimente profesionale