Conferința anuală ABRM Transformăm bibliotecile – transformăm comunitățile, desfăşurată la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Conferința anuală ABRM Transformăm Bibliotecile – Transformăm Comunitățile din 10 noiembrie, 2017 a fost  desfăşurată la Universitatea de Stat „Alecu Russo”din Bălţi. Au participat 110 bibliotecari din Sistemul Naţional de Biblioteci din RM (biblioteci naţionale, universitare, specializate, publice, de colegii, centre de excelenţă, şcoli profesionale şi şcolare). Conferinţa a fost dedicată activităţii bibliotecilor în proiecte naţionale şi internaţionale, implicării lor în transformarea comunităţilor, modernizării competenţelor bibliotecarilor.
Keywords: ABRM; evenimente profesionale; proi