Scurt istoric al revistei Transnistria creștină (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Scopul acestui articol este de a oferi informații utile despre apariția editorială a publicației seriale Transnistria creștină: Revista Misiunii Ortodoxe Române în Transnistria, care a fost o sursă de informare pentru oamenii din această zonă și le-a familiarizat cu realitatea necesară, hrană spirituală de care oamenii fuseseră mult timp lipsiți de regimul sovietic totalitar.
Keywords: reviste religioase; Revista Transnistria creștină