Bibliomesager 2021 (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Articolul dat reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB pe parcursul anului 2021.
Keywords: Lunarul studenţilor; formare profesională continuă; programe infodocumentare; proiect LNSS; atelier profesional