Importante realizări ale Bibliotecii Ştiinţifice în anul 2021 (Confluenţe Bibliologice, 2021)
În articolul dat se relatează despre realizările şi atingerea scopurilor şi obiectivelor a Bibliotecii Ştiinţifice pe parcursul anului 2021 prin promovarea imaginii Bibliotecii, formarea continuă a competenţelor profesionale ale bibliotecarilor, participarea în proiectele internaţionale, oferirea serviciilor şi produselor informaţionale moderne de înaltă calitate tuturor categoriilor de utilizatori pentru o dezvoltare sustenabilă.
Keywords: servicii moderne de bibliotecă; conferinţe ştiinţifico-practice; proiecte internaţionale; colecţii de bibliotecă; formarea utilizatorilor; formare profesională continuă