Anul 2018 – Anul Ştefan cel Mare şi Sfânt, Domnitor al Moldovei (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Anul 2018 a fost declarat „Anul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, domnitorul Moldovei”. În acest context, în Biblioteca Științifică USARB, au fost expuse mai multe expoziții tradiționale și online dedicate Marelui Maestru.
Keywords: istoria românilor; per; expoziţie aniversară; Ştefan cel Mare şi Sfânt