Întrunirea profesională a bibliotecarilor din Nordul Republicii Moldova în Centrul Biblioteconomic Departamental USARB (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Biblioteca Ştiinţifică USARB - Centru Biblioteconomic Departamental a organizat la 27 aprilie 2018  Întrunirea  profesională a bibliotecarilor din învăţământ din Nordul Republicii Moldova la care au participat 40 de specialişti - responsabili de activitatea bibliotecilor şcolare şi din învăţământul profesional tehnic din OLSDÎ,  bibliotecari şcolari, de colegiu şi  şcoli profesionale. În cadrul întrunirii au fost trecute în revistă importante evenimente profesionale, realizările CBD în 2017 şi perspectivele în anul 2018.
Keywords: Centru Biblioteconomic Departamental; evenimente profesionale; proiecte internaţionale