Biblioteci şi bibliotecari într-o lume a viitorului (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Articolul include impresiile absolventei programului Open World, Mihaela Staver, Centrul Informatizare şi activităţi în reţea, Biblioteca Ştiinţifică USARB, despre vizita de documentare în statul Carolina de Nord, Biblioteca Congresului din Washington, arhitectura bibliotecilor, spaţiile luminoase dotate cu tehnologii moderne şi serviciile inovatoare pentru utilizatori.
Keywords: proiecte internaţionale; resurse informaţionale