„Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: Modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar şi reformarea bibliotecilor”: Ghid (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Ghidul include obiectivele, scopul, realizările, impactul şi durabilitatea Proiectului LNSS (15.10.2015 - 14.10.2018) în cadrul Programului ERASMUS+ Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior.
Keywords: proiect LNSS