Personalitate complexă a artei basarabene: Gheorghe Vrabie, artist plastic (1939-2016) – 80 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2019)
În articol sunt reflectate secvențe ale vieții și activității pictorului basarabean Gheorghe Vrabie (1939-2016), care reprezintă arta moldovenească de la începutul secolului al XX-lea.
Keywords: Gheorghe Vrabie (1939-2016); pictori basarabeni; colecţia BŞ USARB; expoziţie aniversară