Bibliomesager 2019, 1 (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul dat reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB înprima jumătate a anului 2019.
Keywords: evenimente profesionale; proiecte internaţionale