Programe de catalogare online în BŞ USARB (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Este un mic studiu legat de prezentarea software-ului bibliotecii pe care Biblioteca Științifică USARB l-a implementat pentru realizarea catalogului online.
Keywords: catalogare; software de bibliotecă; tehnologii informaționale; catalogare online