Oglinda barocului muzical - Johann Sebastian Bach (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Autorul acestui articol scrie despre expoziția Mirror of Musical Baroc dedicată compozitorului Johann Sebastian Bach, cu ocazia împlinirii a 355 de ani de la nașterea sa. Expoziția prezintă documente din colecția Bibliotecii Științifice USARB: lucrări în diferite ediții, documente audiovizuale, monografii critice în limbile română, rusă și străină, articole din periodice, apariții în surse de referință. Expoziția online ilustrează principalele etape ale vieții, carierei și activității sale, rezumând realizările compozitorului.
Keywords: Bach Johann Sebastian (1685-1750); online expoziţie; colecţia BŞ USARB