Valentina Rusu-Ciobanu, artist plastic basarabean – 100 de ani de la naștere (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Articolul descrie expoziția aniversară, dedicată artistei plastice și criticului de artă Valentina Rusu-Ciobanu, care a fost organizată în luna octombrie 2020  în sala de lectură Științe psihopedagogice, naturii, reale. Arte a Bibliotecii Științifice a USARB.
Keywords: pictori basarabeni; expoziţie aniversară; Rusu-Ciobanu Valentina (1920-2021)