Activitățile bibliotecilor de la distanță: experiență mondială (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Articolul oferă o privire de ansamblu asupra măsurilor și deciziilor luate de bibliotecile străine și interne pentru a organiza servicii la distanță pentru utilizatorii lor. Informațiile au fost obținute prin monitorizarea site-urilor bibliotecii, a paginilor oficiale de pe rețelele de socializare, a asociațiilor de biblioteci și a mijloacelor media legate de bibliotecă.
Keywords: tehnologii informaționale; servire la distanţă; biblioteci universitare; resurse electronice