Biblioteca Ştiinţifică a USARB în anul 2022 (Confluenţe Bibliologice, 2022)
În articolul dat se relatează despre realizările şi atingerea scopurilor şi obiectivelor a Bibliotecii Ştiinţifice pe parcursul anului 2022 prin promovarea imaginii Bibliotecii, formarea continuă a competenţelor profesionale ale bibliotecarilor, participarea în proiectele internaţionale, oferirea serviciilor şi produselor informaţionale moderne de înaltă calitate tuturor categoriilor de utilizatori pentru o dezvoltare sustenabilă.
Keywords: proiecte internaţionale; colecţii de bibliotecă; servicii moderne de bibliotecă; formare profesională continuă; formarea utilizatorilor