(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Materialul consemnează inaugurarea Sălii „Regele Ferdinand I” a Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, spațiu renovat în cadrul unui proiect finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Evenimentul evidențiază importanța colaborării dintre instituțiile din România și Republica Moldova în susținerea educației, cercetării și dialogului cultural, noua sală devenind un spațiu dedicat conferințelor, seminarelor și activităților academice.