(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
În acest articol sunt reliefate informaţii privitoare la credibilitatea şi pertinenţa informaţiei în mediul online, subliniindu-se faptul că, în contextul digital actual, oricine poate publica conţinut, ceea ce face ca selecţia şi verificarea surselor să devină esenţiale. Totodată, se analizează importanţa şi utilizarea informaţiilor din internet, criteriile care determină credibilitatea informaţiei precum şi autoritatea sursei, actualitatea datelor şi coerenţa mesajului, precum şi impactul pe care dezinformarea îl poate avea asupra opiniei publice.